Președintele Parlamentului, la discuții cu elevii din Cahul despre siguranța rutieră
8 Mai 2018 09:28
Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a avut ieri o întâlnire cu elevii și profesorii școlii primare „Alexandru Donici” din Cahul, unde a discutat despre necesitatea respectării regulilor rutiere și a îndemnat elevii și profesorii să nu se grăbească în trafic punându-și viața în pericol.   Șeful Legislativului a fost impresionat să descopere pe coridoarele școlii panoul dedicat regulilor de securitate rutieră. În calitatea sa de ambasador al siguranței rutiere, el a mulțumit cadrelor didactice pentru atenția acordată acestui subiect.   Totodată, el a apreciat modelul de educație incluzivă al instituției. „Sunt bucuros, că împreună cu colegii din Parlament, am putut oferi suport în achiziționarea materialelor didactice pentru elevi, datorită acțiunii caritabile, organizată în ajunul sărbătorilor pascale”, a menționat Andrian Candu.   În cadrul discuției, elevii au fost curioși să afle despre familia, copiii și relația cu aceștia a președintelui Parlamentului. Au adresat numeroase întrebări și au rugat suport în amenajarea unei săli sportive în incinta școlii. De asemenea, au acceptat invitația speakerului de a efectua o vizită de informare în incinta Parlamentului, la finele lunii mai.   Precizăm că Andrian Candu a efectuat, pe parcursul zilei de ieri, o vizită de lucru în municipiul Cahul. Speakerul s-a întâlnit cu autoritățile și antreprenorii din raioanele Cahul și Cantemir, a susținut o lecție publică la Universitatea de Stat „B.P. Hașdeu”, a inspectat lucrările de construcție a teatrului din oraș, a discutat cu elevii și profesorii școlii primare din localitate și a participat la inaugurarea secției Centrului perinatal a spitalului raional Cahul. 
Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a avut ieri o întâlnire cu elevii și profesorii școlii primare „Alexandru Donici” din Cahul, unde a discutat despre necesitatea respectării regulilor rutiere și a îndemnat elevii și profesorii să nu se grăbească în trafic punându-și viața în pericol.
 
Șeful Legislativului a fost impresionat să descopere pe coridoarele școlii panoul dedicat regulilor de securitate rutieră. În calitatea sa de ambasador al siguranței rutiere, el a mulțumit cadrelor didactice pentru atenția acordată acestui subiect.
 
Totodată, el a apreciat modelul de educație incluzivă al instituției. „Sunt bucuros, că împreună cu colegii din Parlament, am putut oferi suport în achiziționarea materialelor didactice pentru elevi, datorită acțiunii caritabile, organizată în ajunul sărbătorilor pascale”, a menționat Andrian Candu.
 
În cadrul discuției, elevii au fost curioși să afle despre familia, copiii și relația cu aceștia a președintelui Parlamentului. Au adresat numeroase întrebări și au rugat suport în amenajarea unei săli sportive în incinta școlii.
De asemenea, au acceptat invitația speakerului de a efectua o vizită de informare în incinta Parlamentului, la finele lunii mai.
 
Precizăm că Andrian Candu a efectuat, pe parcursul zilei de ieri, o vizită de lucru în municipiul Cahul. Speakerul s-a întâlnit cu autoritățile și antreprenorii din raioanele Cahul și Cantemir, a susținut o lecție publică la Universitatea de Stat „B.P. Hașdeu”, a inspectat lucrările de construcție a teatrului din oraș, a discutat cu elevii și profesorii școlii primare din localitate și a participat la inaugurarea secției Centrului perinatal a spitalului raional Cahul. 
Comentarii: 0  
 
TAGURI