FOTO // Vlad Plahotniuc, mai aproape de cetățeni: A gustat din meniul militarilor alături de veterani şi a făcut poze cu copiii
10 Mai 2018 14:14
Victimele celui de-al doilea Război Mondial au fost comemorate ieri, în scuarul Catedralei. Partidul Democrat din Moldova a pregătit pentru vizitatori, cât şi pentru veterani, un şir de evenimente speciale.

Acolo a fost amenajată o bucătărie de câmp, unde oamenii au putut gusta din terciul ostăşesc. Printre inivitaţi au fost reprezentanţi ai conducerii ţării, dar şi preşedintele PDM, Vlad Plahotniuc, care a făcut baie de mulțime, a gustat din meniul militarilor alături de veterani şi a făcut poze cu copiii.

Liderul democrat a venit împreună cu Andrian Candu şi Pavel Filip.

PDM a avut grijă să se simtă bine în această zi nu doar adulţii, dar şi copiii, pentru care au fost organizate mai multe activităţi.

Cei mici au participat la un concurs de desenat pe asfalt cu tematica sărbătorii. Picturile vor fi plasate pe pagina Partidului Democrat din Moldova de pe Facebook, iar desenul care va obţine cele mai multe aprecieri va fi propus ca schiţă pentru un timbru poştal.

Seara a culminat cu un concert grandios organizat de Partidul Democrat, la care participat mai mulţi interpreţi de talie internaţională precum Nikolai Baskov, Irina Rimes, solistul trupei Modern Talking, Thomas Anders, Delia, dar şi băieţii britanici din Formația „BLUE”.

Comentarii: 0  
 
TAGURI