Un blogger pune degetul pe rană: Andrei Năstase păstrează personajele dubioase din perioada lui Dorin Chirtoacă
5 Iunie 2018 17:20
Oameni din anturajul fostului primar de Chișinău, Dorin Chirtoacă, se plasează confortabil și în administrația actualului edil, Andre Năstase. Bloggerul Eugen Luchianiuc se referă, într-un material publicat astăzi, la Lilian Carp, fost șef de cabinet al lui Dorin Chirtoacă și actual deputat PL în Parlament.

”Prima ”achiziție” importantă cu experiență în a sta în funcții la Primărie deja este. Principal consultant pe scheme de aducere de bani din Primărie a fost pus Lilian Carp, actual deputat ales pe listele PLM. Lilian Carp a fost șef de cabinet la primatul precedent, Dorin Chirtoacă. Totodată el a fost cel care se visa în funcția de șef al domeniului Educației în Primărie”, scrie Luchianiuc.

Bloggerul citat mai scrie că promovarea lui Lilian Carp în noua administrație a Chișinăului denotă disponibilitatea lui Năstase de a păstra fostele scheme, din perioada lui Dorin Chirtoacă.  ”Faptul că Lilian Carp este printre consultanții noului primat dă de înțeles că Fleaș nu iese repede din Primărie”, conchide Luchianiuc.

Comentarii: 4  
Grigore 5 Iunie 2018 19:38
0 (0)
s-a schimbat persoana nu și sistemul! Cel care zicea că nu va fi parte a sistemului, iată ia toate râsurile lui Chirtoacă... pentru asta eu am votat ??? să mă piș pe așa primar!
Adevarul 5 Iunie 2018 20:11
0 (0)
Da voi ce ati vrut oameni buni, trebuia sa fie rasplatit PL pentru sustinerea acordata, asa ca coruptii dion PL cum au fost asa si vor ramane mai departe in primarie.
realist 5 Iunie 2018 20:19
0 (0)
Nu vedeti ca PAS< PPDA si PLDM au redevenit un tot intreg? E clar ca buna ziua ca au unul si acelasi stapin
Danu 5 Iunie 2018 21:50
0 (0)
Despre ce schimbare mai poate fi vorba, dacă rămîn în funcții aceeași corupți ce au furat ani de zile, începe să-m pară rău că l-am votat pe Năstase.
 
TAGURI