FOTO
Vlad Plahotniuc, a felicitat cei 100 de tinei, bursieri ai Fundației ''Edelweiss''
21 Iunie 2018 18:31
Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a felicitat cei 100 de tinei, bursieri ai Fundației   ”Edelweiss”, pentru reușitele de până acum și le-a urat succes în continuare.

”Am petrecut astăzi momente frumoase alături de cei 100 de tineri bursieri ai Fundației Edelweiss. I-am sprijinit cu mare bucurie și suntem mândri de realizările lor, așa cum sunt sigur că se mândresc și părinții și dascălii lor. De la educație începe totul, de la pregătirea tinerilor noștri, iar de modul în care ne preocupăm de acest lucru depinde evoluția societății noastre mai departe. Fundația Edelweiss va continua să investească în dezvoltarea tinerilor și să-și diversifice programele pentru ei. Felicitări bursierilor noștri pentru reușitele de până acum și mult succes mai departe, la facultate!”, a scris Vlad Plahotniuc, într-o postare pe Facebook

Concursul național „100 de burse pentru tineri”, dedicat liceenilor de clasa a XII-a din Republica Moldova, a fost lansat în data de 05 iunie 2017 şi are drept obiectiv stimularea elevilor cu rezultate bune la învățătură.

Valoarea unei burse Edelweiss este de 500 de lei lunar, bani oferiți fiecărui câștigător pe durata anului de studiu 2017-2018 (din septembrie 2017 până în mai 2018 inclusiv).

Previous Next
Comentarii: 0  
 
TAGURI