Maia Sandu are halucinații din cauza caniculei? Afirmă că în fața primăriei au fost aduși polițiști DIN AFARA ȚĂRII
22 Iunie 2018 17:15
Liderul PAS, Maia Sandu, nu scapă nicio ocazie de a se umple de penibil, iar ultima sa declaraţie este de-a dreptul halucinantă. Aceasta a spus, fără a clipi, că ordinea publică de la acţiunile de protest ar fi fost vegheată inclusive de poliţişti aduşi de peste hotare.

“Forţele de ordine cheltuie resurse enorme, judecând după numărul de poliţişti aduşi la protest. Au fost aduşi aici nu doar din Chişinău, dar şi din afara ţării”, a declarat Maia Sandu.

O altă declaraţie deşănţată a liderului PAS, Maia Sandu, a fost făcută la emisiunea „În profunzime” de la PRO TV. Aceasta a spus că mai multe persoane au relatat că au găsit în gențile lor obiecte străine, la protest de miercuri, din faţa Primăriei Chişinău. „Mai multe persoane ne-au raportat că au ajuns acasă și au găsit în gențile lor obiecte străine, inclusiv cuțite de tăiat hârtia”, a spus Maia Sandu.

Ulterior, Inspectoratul General al Poliţiei a emis un comunicat în care precizează că s-a autosesizat și așteaptă ca persoanele vizate să depună plângeri, dar nici o sesizare nu există, deocamdată. Maia Sandu a recunoscut singură că nicio persoană nu a mers să depună plângere la poliție.

Comentarii: 0  
 
TAGURI