Călin Vieru se relansează în politică
5 August 2014 12:44
Omul de afaceri Călin Vieru, care a fost pentru o scurtă perioadă deputat în Parlamentul R. Moldova, nu exclude că s-ar putea implica iarăși în politică, dar în anumite condiții. Acesta a menționat că acest lucru s-ar putea întâmpla chiar în toamna aceasta.

„Sub steagul domnului Ion Sturza, care întruchipează toate calitățile pentru a fi un adevărat lider, categoric mă voi implica în politică. Dacă va veni în fruntea Partidului Liberal Reformator, atunci dânsul va fi ascultat și multă lume îl va susține în campania electorală. De fapt, nu contează în fruntea cărui partid va veni el, pentru că la noi lumea nu votează o formațiune politică sau alta, dar personalitățile din cadrul acesteia”, a declarat Călin Vieru.
În alt context, omul de afaceri e sigur că R. Moldova merge în direcția cea bună și spune că nu-i înțelege pe oamenii care tânjesc după Federația Rusă. „R. Moldova se află pe cel mai corect și sigur drum – apropierea de Uniunea Europeană. De ce unii oameni nu înțeleg niște lucruri care sunt de fapt la suprafață? Cum ne putem lega destinul de o societate în care bărbații își bat femeile, își trimit copiii la război și le spun că doar așa vor deveni bărbați adevărați. Cum putem să ne legăm de cineva care parcelează țări, iar ulterior se linge pe bot ca un motan care a mâncat smântână. Locul nostru este în Uniunea Europeană”, a mai adăugat n cadrul unei emisiuni de la Realitatea.

De menționat că Vieru a devenit deputat în 2009 și a fost ales pe listele Partidului Liberal Democrat din Moldova.

Comentarii: 1  
Anarhist 5 August 2014 13:21
+1 (1)
ce cauta dracu ista in politica? ba de la pldm ba in plr imi place cind cineva vine ca sturza (care a furat poporul basarabean ani la rind si acum sta peste hotare) si face, face cum zice politica!!! si mai sunt ce il lauda ca vieru... offff nu scapa tarisoara noastra de asa oameni business-MANi destepti!
 
TAGURI