Dacă duminica viitoare ar fi alegeri Parlamemtare, PCRM ar fi pe primul loc
6 August 2014 11:47
3850 1 Drăgălina Garștea Democracy.MD
Dacă duminica viitoare ar fi alegeri, partidul care ar acumula cele mai multe voturi ar fi PCRM. Democracy.md a realizat un sondaj pentru a afla care partid politic din Republica Moldova se bucură de cei mai mulți simpatizanți. 
Dacă duminica viitoare ar fi alegeri, partidul care ar acumula cele mai multe voturi ar fi PCRM. Politics Expert Group & Democracy.MD au realizat un sondaj pentru a afla care partid politic din Republica Moldova se bucură de cei mai mulți simpatizanți.
Cu 31,1%, Partidul Comuniștilor din Republica Moldova și-a rezervat un loc în fruntea clasamentului. Potrivit rezultatelor sondajului, 17,8% din respondenți nu știu cu cine vor vota. Partidul Liberal Democrat și Partidul Democrat își impart procentajul între 14,7% și respectiv 9,2% pentru PD.
Codașii acestui clasament sunt Partidul Popular din Moldova cu 1,9% și Partidul Liberal Reformator cu 1,2%. Chiar dacă practic fac parte din același „aluat”, Partidul Liberal are cu 6,3% mai mult de cât reformatorii, adică 7,5% din voturi.
Sondajul Politics Expert Group & Democracy.MD a fost realizat la nivel național în perioada 1 iulie-3 august 2014, pe un eșantion de 1752 de persoane, cu o marjă de eroare de +/-3%.
Comentarii: 1  
Igor 28 August 2014 18:33
0 (0)
Sondaje au fost si vor mai fi si toate au drept scop sa influienteze opinia publica .Cert si sigur este faptul ca fortele proeuropene vor chistiga alegerile si-si vor prelungi calea de succes p/u realizarea obiectivului bunastarii cetatenilor RM
 
TAGURI