FOTO
FOTO//Tinerii PPRM îndeamnă locuitorii capitalei să mențină curățenia în parcuri
6 August 2014 14:37
2457 0 Drăgălina Garștea Democracy.MD
Membrii Organizației de Tineret ai Partidului Popular din Moldova au desfășurat o acțiune de salubrizare în parcul „Valea Trandafirilor” din sectorul Botanica al Capitalei. 
Membrii Organizației de Tineret ai Partidului Popular din Moldova au desfășurat o acțiune de salubrizare în parcul „Valea Trandafirilor” din sectorul Botanica al Capitalei.
Scopul activității este curățarea parcului. Locuitorii Capitalei, care se odihnesc în parc nu strâng resturile după ei, astfel parcul este suprapoluat.
Tinerii s-au mobilizat și au ajuns la faţa locului înarmaţi cu pungi şi mănuşi, astfel au adus o porțiune de parc într-o stare ideală.
Unul dintre membrii organizației, Igor Rascazov a declarat că acţiunea face parte din proiectul „Suntem alături de voi”, pe care anterior l-a dezvoltat cu colegii. Acesta a îndemnat pe toţi cei ce doresc şi le pasă de locul unde locuesc, să le urmeze gestul şi să aducă un aport atât de mic capitalei, dar care înseamnă mult.

Democracy.MD menționează că la fața locului s-au deplasat circa 14 tineri, membri ai OT PPRM Botanica, aducând în ordine parcul. Aceștia transmit locuitorilor capitalei de existenţa omeniei. 

Comentarii: 0  
 
TAGURI