Trei persoane au murit, iar alte 13 au ajuns în stare gravă la spital
23 August 2018 10:05
Un accident grav s-a produs, marți noaptea, pe traseul R-30, kilometrul 54 a raionului Ștefan Vodă. Trei persoane și-au pierdut viața, iar alte 13 au ajuns la spital.

Potrivit informațiilor operative, un autocar de pe ruta Chişinău-Zatoca de model Setra cu 41 de pasageri la bord s-a tamponat cu un tractor de model MTZ și cu un automobil de model Peugeot în care se deplasau trei persoane inclusiv și un minor.

La fața locului au intervenit salvatorii din Ștefan Vodă în comun cu pompierii din Căușeni. În urma impactului salvatorii au evacuat pasagerii din autocar de rută Setra, dar și au efectuat lucrările de descarcerare pentru deblocarea unui pasager traumat, care a fost transportat în mod de urgență la spitalul raional Ștefan Vodă.

Totodată, salvatorii au extras cadavrele a trei persoane, care au decedat pe loc. Două persoane care și-au pierdut viața se aflau în autoturismul de model Peugeot și o persoană din microbusul de rută de model Setra. În urma accidentului au avut de suferit 13 persoane, care au suportat diferite traumatisme, iar un minor, care se afla în autovehicolul de model Peugeot este internat la terapie intensivă după ce a suportat traumatisme grave.

Toate circumtanțele accidentului rutier urmează să fie stabilite de organele de drept.

Comentarii: 0  
 
TAGURI