Plahotniuc anunță noi remanieri în Guvern
14 Septembrie 2018 19:30
Guvernul condus de Pavel Filip va trece prin noi remanieri pentru a spori eficiența activității Executivului. Subiectul va fi discutat la ședința de marți a Partidului Democrat din Moldova. Anunțul a fost făcut de către președintele PDM, Vlad Plahotniuc, după Consiliul Național Politic al formațiunii.  

”Am finalizat o nouă evaluare a activității Guvernului, o evaluare pe care am făcut-o împreună cu cetățenii, în multiplele întâlniri, avute în teritoriu. Guvernul actual a făcut foarte multe lucruri bune pentru perioada, în care activează. În majoritatea domeniilor noi am mișcat lucrurile puternic din loc, fapt pentru care suntem recunoscători colegilor din Guvern. Dar mai sunt domenii în care, deși s-au produs multe reforme bune, așteptările noastre și ale oamenilor sunt mai mari, și dacă ne-am angajat să dezvoltam aceste domenii mai departe, atunci trebuie să aducem oameni, care pot să facă acest lucru”, a declarat Plahotniuc.

Liderul democraților spune că a discutat, în acest context, cu prim-ministrul Pavel Filip, care a propus, pentru a spori performanța echipei pe care o conduce, să opereze schimbări în componența Guvernului.

”Ca urmare, în următoarele zile, vom face o analiză mai detaliată și marți, în ședința săptămânală, vom discuta remanierile necesare în cadrul Guvernului, astfel, încât tot ceea ce ne propunem să facem pentru oameni și pentru Moldova să poată fi îndeplinit în mod real și repede”, a anunțat Vlad Plahotniuc.

 

Comentarii: 0  
 
TAGURI