Ungheniul s-a înfrățit cu Sectorul 5 al municipiului București
5 Octombrie 2018 17:05
  După Reghin, Dorohoi, Iași și Cluj-Napoca, zilele acestea a fost semnat Acordul de Cooperare între Ungheni și sectorul 5 al municipiului București. 

 

”Am fost la Ungheni și am văzut copii care dansau dansuri populare românești cu o vigoare incredibilă, am văzut copii foarte talentați în arte plastice, sculptură, pictură. Asta se întâmplă la Ungheni, la frații noștri români, care, în afară de faptul că trebuie să ne simtă aproape, trebuie să și le dovedim că le suntem aproape, mai ales prin a le împărtăși din experiența noastră”, a declarat Daniel Florea, primarul sectorului 5 al municipiului București, după care a concluzionat: ”E frumoasă modalitatea de a depăși orice fel de granițe prin spiritualitate și gânduri comune”.

”Sunt mândru că în Anul Centenarului am semnat Acordul de cooperare cu sectorul 5 al primăriei municipiului București. Acest acord va fi un cadru pentru dezvoltarea relațiilor noastre de viitor. Noi, unghenenii, vom participa cu mare drag la activitățile culturale, economice, sociale care se vor desfășura aici. Invităm bucureștenii să viziteze municipiul Ungheni pentru a face schimb de experiență și bune practici în beneficiul ambelor părți”, a spus, la rândul său, primarul de Ungheni, Alexandru Ambros.

Comentarii: 0  
 
TAGURI