Şase indivizi din mun. Bălți şi raionul Fălești, arestaţi pentru comercializarea drogurilor
27 Noiembrie 2018 15:50
Şase indivizi din municipiul Bălți şi raionul Fălești au fost arestaţi pentru comercializarea drogurilor. Potrivit Poliţiei, aceştia fac parte dintr-o grupare infracțională, specializată în comercializarea substanțelor narcotice de tip marijuana, în zona de nord a țării. Trei dintre ei, printre care şi organizatorul grupului, sunt angajați ca șoferi în trasportul public din mun. Bălți. Un altul este angajat la o spălătorie  auto din Fălești, transmite democracy.md cu referire la politics.md.

Activitatea grupării a fost deconspirată de angajații Direcției Nord, ofițerii de urmărire penală, în conlucrare cu procurori și susținerea BDS „Scorpion” a DTC. Suspecții au vârstele cuprinse între 25 și 40 de ani. Ei au fost arestați pentru 30 de zile.

În urma a 14 percheziții efectuate pe teritoriul raionului și orașului Fălești, precum și în mun. Bălți, polițiștii au depistat și ridicat aproximativ 2 kg de marijuana, metadona, substanțe narcotice, pastile „Tramadol”,  pastile cu inscripția M 17,  seringi cu 5 ml de soluție de opium, obiecte artizanale pentru folosirea drogurilor, pachețele  pentru ambalarea acestora, telefoane mobile precum  și cartele SIM.

Dacă drogurile ar fi ajuns pe piaţa neagră, suspecții  ar fi câştigat circa 300 de mii de lei. Dacă vor fi găsiți vinovați, ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 15 ani.

Comentarii: 0  
 
TAGURI