Ministrul Economiei a avut o întrevedere cu Președintele al Uniunii Întreprinderilor Chineze Mijlocii din Germania
28 Noiembrie 2018 12:25
Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a avut o întrevedere cu Ming Yang, Președinte al Uniunii Întreprinderilor Chineze Mijlocii din Germania, Fondator al Centrului German-European al IMM-lor în China și cu Jumas Medoff, Delegat în Consiliul Municipal al orașului Frankfurt pe Main. La întrevedere a luat parte și Iurie Leancă, Viceprim-ministru pentru Integrare Europeană, transmite democracy.md.

Oficialii au discutat despre posibilitatea exportului de produse moldovenești în China prin intermediul Centrului German-European, precum și posibilitatea atragerii investitorilor germani și chinezi în economia Moldovei.

Președintele Uniunii Întreprinderilor Chineze Mijlocii din Germania, a menționat că antreprenorii chinezi acordă o atenție sporită dezvoltării relațiilor bilaterale cu Republica Moldova și optează pentru extinderea acestora pe diferite domenii.

În cadrul întrevederii, Ming Yang a mulțumit pentru invitația de a participa astăzi la deschiderea „Moldova Business Week 2018”, eveniment organizat anual, inclusiv, pentru promovarea imaginii țării în vederea atragerii investițiilor.

Comentarii: 0  
 
TAGURI