Proiectul propus de liderul PDM a fost aprobat de către Guvern, ajutor de 600 de lei pentru pensionari
28 Noiembrie 2018 16:47
Guvernul a aprobat astăzi proiectul care prevede alocarea a câte 600 de lei, în ajun de sărbători, pentru 553 mii de pensionari din ţară. De bani vor beneficia vârstnicii cu o pensie mai mică de 2 mii de lei. Suportul unic va fi acordat pensionarilor în luna decembrie current, iar din bugetul de stat vor fi alocate, în acest scop, circa 335 milioane de lei, transmite democracy.md.

Anunţul despre compensaţia unică de sărbători a fost făcut ieri, de către liderul PDM, Vlad Plahotniuc. Acesta a precizat că PDM își propune să vină în fiecare an cu astfel de ajutoare de sărbători.

„Toate aceste ajutoare, compensații, majorări de salarii și de pensii au devenit posibile pentru că guvernarea noastră, guvernarea Partidului Democrat, a reușit să acumuleze încasări importante la buget datorită ordinii și reformelor pe care le facem, asigurând creșterea stabilă a economiei țării, chiar dacă în toată regiunea există un fundal de instabilitate politică și economică”, a declarat președintele Partidului Democrat din Moldova.

 

Comentarii: 0  
 
TAGURI