Președintele PDM la întrevederea cu noul șef al Oficiului Consiliului Europei la Chișinău
29 Noiembrie 2018 15:05
Președintele PDM Vlad Plahotniuc a avut astăzi prima întrevedere cu noul șef al Oficiului Consiliului Europei la Chișinău, William Massolin, transmite democracy.md.

Discuțiile, care au avut loc la sediul PDM, s-au desfășurat într-o atmosferă cordială și au vizat situația politică și economică din țară, inclusiv pregătirea apropiatelor alegeri parlamentare.

Vlad Plahotniuc a făcut o scurtă recapitulare a evoluțiilor din Moldova în ultimii ani de zile, accentuând stabilitatea adusă de guvernarea PDM, menținerea drumului spre Vest și progresele economice înregistrate începând cu 2016. Liderul democrat l-a informat pe oficialul european despre reformele care au avut loc în țară, dar și despre majorarea veniturilor cetățenilor, considerând în același timp că mai sunt multe lucruri de făcut.

În ceea ce privește viitoarele alegeri, președintele democraților a spus că PDM vrea un proces electoral corect, care să respecte standardele democratice, iar rezultatele să exprime exact voința cetățenilor și să nu poată fi contestate. “Vom asigura și suntem cointeresați mai mult decât oricine ca scrutinul parlamentar să fie transparent. Sondajele arată o creștere a încrederii în PDM”, a afirmat Vlad Plahotniuc.

Comentarii: 0  
 
TAGURI