Exponenții Partidului Liberal sunt atacați dur de reprezentanții binomului PAS-PPDA
17 Decembrie 2018 12:50
Exponenții Partidului Liberal sunt atacați dur de reprezentanții binomului PAS-PPDA. Fostul deputat și ministru PL, Iure Chiriciuc, a ajuns în vizorul vicepreședintelui PAS, Mihai Popșoi, după ce a publicat un îndemn către conducerea Partidului Liberal să nu „sacrifice formațiunea” de dragul unor persoane care au dorit întodeauna să o distrugă, transmite democracy.md.

De asemenea, Iurie Chirinciuc a criticat aspru și așa-zisele filtre de integritate, inventate de lidera PAS, Maia Sandu.

„Vreau să mă pronunț asupra așa-numitor filtre de integritate, inventate de Năstase și Sandu pentru a domina autoritar și a transforma regimul actual în unul și mai feroce, chiar stalinist aș zice. Nimeni nu cunoaște cine-s cei care se vor judecători”, a scris Iurie Chirinciuc.

Replica exponenților PAS a fost dură și suburbană. ”Amatorul de „mămăligă cu pește” servită în cabinet, Iurie Chirinciuc, are o presimțire că nu va trece filtrele de integritate ale blocului ACUM, la fel cum o au și alți fruntași ai Partidului Liberal. Condamnat la un an și patru luni de închisoare, ce-i drept cu suspendare, Chirinciuc își indeamnă colegii să nu sacrifice partidul, însă uită să spună că alternativa este sacrificarea țării”, a scris vicepreședintele PL, Mihai Popșoi, într-o postare pe Facebook.

Comentarii: 0  
 
TAGURI