Intervenția pompierilor, incendiu izbucnit într-o casă de locuit
15 Ianuarie 2019 18:10
Astăzi, 15 ianuarie angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI au fost solicitați pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit într-o casă de locuit  în localitatea Pănășeti, a raionului Strășeni, transmite democracy.md.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 08:41 minute. La fața locului a fost îndreptat un echipaj de intervenție. Ajunși pompierii au stabilit că flăcările au cuprins casa cu suprafața de 16 m2. Incendiul a fost lichidat către orele 10:24 minute.

În urma incendiului au ars bunurile materiale din interiorul casei. Totodată, salvatorii au depistat cadavrul carbonizat a unei femei în vîrstă de 78 de ani. Se presupune că aceasta s-a intoxicat în urma procesului de mocnire, iar incendiul s-ar fi produs ca urmare a construcției incorecte a sobei, dar și nerespectării regulelor de explotare. Cauza, circumstanțele și prejudiciul material urmează a fi stabilite ulterior.

Pentru a evita tragediile IGSU îndeamnă oamenii să respecte cu strictețe normele antiincendiare în timpul rece a anului. Se recomandă ca sobele să fie verificate la timp.

Comentarii: 0  
 
TAGURI