Luat peste picior de presa de la Moscova: Putin era gata să se întâlnească cu orice „dodon”
3 Februarie 2019 17:58
În timp ce preşedintele Igor Dodon face cărări bătute la Moscova, postul de televiziune NTV, retransmis în Moldova de companii afiliate şefului statului, îşi bate joc de el, transmite democracy.md cu referire la timpul.md.

Astfel, regizorul Tigran Keosaian, prezentatorul unei emisiuni de politică externă, a emis câteva remarci umilitoare pentru Igor Dodon. „Putin a intrat în sală şi toţi au înţeles cine este ţarul şi cine e dodonul”, a spus Keosaian.

„Preşedintele Moldovei a intrat în sală, atunci când i s-a permis acest lucru, cu mersul unui om pe care îl cheamă Dodon. Putin era gata să se întâlnească cu orice „dodon””, a continuat prezentatorul.

Atitudinea zeflemitoare faţă de şeful statului moldovenesc a fost păstrată pe durata întregii emisiuni. Dodon a fost comparat cu un turist care vine să vadă Kremlinul, iar vizitele sale dese la Moscova provoacă multe ironii.

„Delegaţia rusă încerca să ghicească dacă Dodon ar fi bun pentru postul de guvernator al Moldovei. Moldova este prIetenoasă, aşa că au decis să nu o sperie. În aer plutea o aromă de tencuială moldovenească şi Aligote”, a mai spus Keosaian.

Comentarii: 0  
 
TAGURI