Mulți oameni au rămas fără salarii majorate din cauza erorilor comise de contabili, a menționat Ion Chicu
6 Februarie 2019 16:46
Ministrul Finanelor Ion Chicu a prezentat rezultatele preliminare ale verificării de către Inspecția Financiară a corectitudinii calculării salariilor pe luna decembrie 2018 în 2043 de școli și grădinițe din întreaga țară, transmite democracy.md cu referire la evenimentul.md.

Chicu scrie, într-o postare pe Facebook, că erorile admise de funcționarii responsabili de calculul și achitarea salariilor au lăsat mulți oameni fără salarii majorate pentru luna decembrie.

„Comiterea repetată a acestor erori și pentru luna ianuarie va implica măsurile respective prevăzute de legislație. Instituțiile care au admis aceste lacune trebuie să asigure recalculul salariilor pe luna decembrie, iar angajații să-și primească banii suplimentari prevăzui de legislație”, a scris ministrul Finanțelor.

Comentarii: 2  
realist 6 Februarie 2019 21:30
0 (0)
Dati-le crezare. E prima data cand maresc salariile, asa ca nu e de mirare ca fac greseli
Alexei 6 Februarie 2019 21:32
0 (0)
Aici mă întreb dacă este problema că unii contabili nu au reușit să facă corect calculele, ori cineva intenționat a greșit calculele, consider că și această opinie trebuie luată în considerare, mai ales acum în preajma alegerilor.
 
TAGURI