Lucrări de reparație a drumului național G109 Delacău – Bulboaca – R2
8 Februarie 2019 19:17
3634 0 Asd.md
Cu referire la reparația drumului național G109 Delacău – Bulboaca – R2, la prima etapă, în comun cu autoritățile publice locale a fost selectat pentru intervenții sectorul cel mai degradat din preajma satului Speia. Lucrările menționate sunt executate din mijloacele Fondului rutier și nu fac parte min programul guvernamental Drumuri Bune pentru Moldova, transmite democracy.md cu referire la asd.md.

Pentru executarea lucrărilor de reparație a sectorului menționat, urmare a licitației publice din data de 18.09.2018, câștigătoare a fost desemnată compania S.R.L. „Nouconst” care a început executarea lucrărilor conform contractului multianual. La moment lucrările pe șantier sunt sistate din cauza condițiilor climaterice nefavorabile, iar finalizarea lucrărilor conform contractului este planificată în luna decembrie 2019.

În scopul asigurării condițiilor de siguranță a circulație desfășurate pe sectorul menționat, conform condițiilor contractuale, Antreprenorul a executat lucrări de întreținere a drumului prin amenajarea temporară a acostamentelor care sau deteriorat urmare a proceselor distructive cauzate de multiplele cicluri de îngheț –dezgheți produse pe parcursul ultimelor luni, iar pentru executarea lucrărilor menționate a fost utilizat materialul frezat de pe partea carosabilă. 

Comentarii: 0  
 
TAGURI