Oficiul BERD din Washington D.C., partener strategic pentru Moldova
11 Februarie 2019 12:15
Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) este unul din partenerii strategici ai Republicii Moldova, oferind suport continuu autorităților naționale, comunității oamenilor de afaceri și investitorilor străini din sectoarele cheie. Declarația a fost făcută de Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, în cadrul întrevederii cu Directorul oficiului BERD din Washington D.C., Michele Small, care a avut loc la finele săptămânii trecute în SUA, transmite democracy.md.

De la începutul activității sale în țara noastră, BERD a finanțat peste 125 de proiecte în valoare de peste 1,25 miliarde de euro.

Ministrul Tudor Ulianovschi a efectuat o vizită de lucru în SUA în perioada 5 – 8 februarie curent. Agenda de lucru a șefului diplomației moldovenești, pe lângă participarea la reuniunea Coaliției Globale pentru combaterea ISIS, a inclus o serie de întrevederi pe filiera bilaterală cu oficiali din cadrul Departamentului de Stat al Statelor Unite ale Americii, Consiliul Naţional de Securitate şi Congresul SUA.

Comentarii: 0  
 
TAGURI