Vlad Plahotniuc, le-a promis angajaţilor IMU, că proiectele iniţiate vor fi duse la bun sfârşit
11 Februarie 2019 15:55
Medicii Institutului Medical de Urgență (IMU) din Chișinău resimt deja efectele benefice ale reformelor derulate de guvernarea PDM. Liderul democraţilor, Vlad Plahotniuc, le-a promis angajaţilor IMU, în cadrul unei întâlniri, că proiectele iniţiate vor fi duse la bun sfârşit, transmite democracy.md cu referire la timpul.md.

„Am discutat deschis cu personalul de la Institutul Medical de Urgență din Chișinău despre cum am găsit Moldova în 2016. Era ca un pacient pe care medicamentele nu-l mai ajutau, avea nevoie de o intervenție majoră, rapidă. Reformele guvernului PDM au fost acea intervenție necesară, iar astăzi, începem să vedem rezultate și să culegem roadele muncii noastre”, a scris Vlad Plahotniuc, într-o postare pe Facebook.

Vlad Plahotniuc a mai spus că PDM va continua să sprijine lucrătorii din domeniul sănătăţii publice.

„Medicii apreciază progresele, creșterile salariale, dar suntem cu toții de acord că mai sunt multe de făcut pentru a avea condiții occidentale, atât pentru ei, cât și pentru pacienți. Cu susținerea lor, noi vom continua cele începute. Pentru că, așa cum am arătat deja, suntem singurul partid Pentru Moldova, pentru oameni, pentru medici și sistemul de sănătate”, a mai spus Vlad Plahotniuc.

 

 

Comentarii: 0  
 
TAGURI