Liderul PDM: Vom promova în toată țara un ȋnvățământ bazat pe colaborare ȋntre toate părțile implicate și vom pune tot mai mare accent pe o educație modernă
18 Februarie 2019 18:48
PDM va promova un sistem de ȋnvățământ bazat pe colaborare ȋntre toate parțile implicate și va pune tot mai mare accent pe o educație modernă și de calitate. Declarația aparține liderului democrat Vlad Plahotniuc și a fost făcută după o întrevedere cu profesorii de la Liceul “Mircea Eliade” din Nisporeni, transmite democracy.md cu referire la hotnews.md.

„Doamna Anastasia Rusu a ajuns deja la vârsta pensionării, însă nu se poate despărți de elevii săi de la Liceul Teoretic “Mircea Eliade” din Nisporeni. Spune că ei o ajută să își mențină, în continuare, spiritul și mintea tinere. Chiar mi-a dat idei de legi utile pentru tinerii noștri și îi mulțumesc pentru asta. Le mulțumesc și celorlalți dascăli și liceenilor de aici care au venit la întâlnirea cu noi. În liceul acesta sunt rezultate bune la învățătură și am văzut și de ce. Pentru că părinții, elevii și profesorii sunt o comunitate unită, dornică de performanță, în care se respectă și se susțin unii pe ceilalți”, a scris Vlad Plahotniuc, într-o postare pe Facebook.

„Vom promova în toată țara un sistem de ȋnvățământ bazat pe colaborare ȋntre toate parțile implicate și vom pune tot mai mare accent pe o educație modernă și de calitate”, a adăugat liderul democrat.

 

Comentarii: 0  
 
TAGURI