Ședință publică: Programul de dezvoltare a horticulturii pentru anii 2019-2025
4 Martie 2019 12:15
Reprezentanții mass media sunt invitați să participe, mâine, 5 martie 2019, la o ședință publică pentru consultarea proiectului Programului de dezvoltare a horticulturii pentru anii 2019-2025, transmite democracy.md.

Evenimentul organizat de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului împreună cu Proiectul USAID Agricultura Performantă în Moldova, se va desfășura în sala de conferințe, a Centrului de Business „V-Continental”, situat pe str. D. Cantemir 5/4, ora 10.00.

La eveniment vor participa reprezentanți ai mediului de cercetare din domeniu, instituțiilor publice și antreprenori agricoli. Proiectul programului supus discuțiilor este primul document de politici în domeniul horticulturii din Republica Moldova elaborat în ultimii ani.

Potrivit proiectului Programului de dezvoltare a horticulturii, activitățile propuse vor contribui la „creșterea competitivității sectorului agroalimentar, prin restructurarea și modernizarea pieței”, obiectiv stabilit în Strategia Națională de dezvoltare agricolă și rurală pentru anii 2014 – 2020.

 

 

Comentarii: 0  
 
TAGURI