Peste 5000 de locuri de muncă vacante pentru moldovenii din Franța
14 Martie 2019 17:15
Portalul Place de l'emploi publique prezintă peste 5000 de oferte de locuri de muncă vacante și se așteaptă să atragă peste 7 milioane de vizitatori pe an, scrie Politics.MD.

Acesta înlocuieşte deja Bursa Interdepartamentală pentru Ocuparea Forței de Muncă (BIEP), care viza numai serviciul public al statului.

Site-ul publică toate posturile vacante din cele trei mari departamente ale serviciului public (la nivel de stat, teritorial, domeniul spitalicesc).

De asemenea, lansarea site-ului are legătură cu obligația de a promova crearea de noi locuri de muncă și a face cunoscute posturilor vacante în spațiul digital comun (Decretul din 28 decembrie 2018).

Proiectul de oferte urmărește să promoveze mobilitatea internă a angajaților publici, fiind, în acelaşi timp, destinat lucrătorilor contractuali, în special persoanelor care vor o reconversie profesională.

Puteți efectua căutarea unui loc de muncă prin intermediul a diferite filtre: selectând tipul de serviciu public, domeniul de activitate, categoria (A, B, C, top management), locația, natura postului.

 

Comentarii: 0  
 
TAGURI