Blogger: Liderul PPDA, prins din nou cu minciuna, deși campania electorală a luat deja sfârșit
14 Martie 2019 20:15
Liderul PPDA, Andrei Năstase, minte de îngheață apele, deși campania electorală a luat deja sfârșit. Acesta a declarat că drumul din Telenești, reparat în cadrul proiectului guvernamental „Drumuri Bune” ar fi deja stricat, însă bloggerul Anatolie Chirilov prezintă dovezi video că lucrurile stau cu totul altfel, transmite democracy.md cu referire la hotnews.md.

«Andrei Năstase, unul din cei doi pioni ai lui Țopa și Platon, a declarat în cadrul unui interviu pentru Radio Europa Liberă că drumul făcut în cadrul proiectului guvernamental „Drumuri Bune” este deja stricat, drum din Telenești. Doar că unul din colegii săi din Parlamentul Republicii Moldova, a realizat un video în perioada campaniei electorale care în prezent s-a adeverit a fi dovadă a unui fals de-al lui Andrei Năstase, dovadă video ce demonstrează că drumul reparat în Telenești, chiar în satul natal a lui Năstase, este într-o stare foarte bună», scrie Anatolie Chirilov.

Comentarii: 2  
Ion 14 Martie 2019 21:18
0 (0)
Sa vada toti cetatenii ce si-au dat votul pentru acest ipocrit, cum el umbla cu minciuna de pe acum, chiar daca nu a ajuns inca in Parlament...acolo va fi si mai strasnic!
andrian 14 Martie 2019 22:28
0 (0)
Si cel mai grav ca asa va urma si in urmatorii 4 ani, cind Nastase si Maia vor veni cu timpenii si se vor tine uc dintii de statul opozitie altfel vor trebuii fapte ce evident nu sunt in stare.
 
TAGURI