FOTO // Cum va arăta bazinul Dinamo după reparație capitală
27 Martie 2019 13:15
Bazinul Clubului Sportiv Central Dinamo al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a intrat în reconstrucție pentru prima dată după 40 de ani de activitate și va deveni mai accesibil pentru beneficiari. După modernizare, acesta va putea găzdui competiții sportive naționale și regionale.

Clubul Dinamo include două bazine – unul pentru copii și altul pentru adulți. Tot aici se antrenează polițiștii și sportivii profesioniști. 

Prima etapa de reconstrucție a început în septembrie 2018. La cea de-a doua etapă de reconstrucție care va demara în vară, vor fi reconstruite toate garderobele, toaletele și dușurile, o sală de așteptare, o cafenea, o sală de sport si vor fi modernizate toate rețelele utilitare interne și externe.

După renovare, bazinul mare, care are lungimea de 25 de metri și lățimea de 14 metri, va dispune de șase piste pentru înotători. Lucrările se fac în conformitate cu rigorile și standardele Federației Internaționale pentru Natație, fapt care va permite organizarea pe viitor a unor competiții sportive naționale și regionale.

În conformitate cu graficul de lucru aprobat, modernizarea bazinului Dinamo urmează a fi finalizată până la finele anului curent. Bugetul pentru reconstrucție se cifrează la 712.000 de dolari.

Comentarii: 0  
 
TAGURI