VIDEO // AROGANŢĂ MAXIMĂ! Milionarii din Nigeria comandă pizza de la Londra, iar British Airways o livrează
4 Aprilie 2019 14:15
Milionarii din Nigeria, care se întâmplă să fie fani fast-food, comandă pizza din Marea Britanie, aceasta fiind livrată pe o distanţă de peste 6.000 de kilometri de compania aeriană British Airways, afirmă guvernul ţării, potrivit msn.com.

Ministrul Agriculturii Audu Ogbeh susţine că nigerienii folosesc telefoanele mobile pentru a importa pizza de la Londra. El a făcut această afirmaţie uimitoare pe măsură ce şi-a exprimat îngrijorarea faţă de dependenţa excesivă a importurilor de către Nigeria.

„Aceştia cumpără pizza din Londra şi o aduc pe avionele British Airways. Este o situaţie foarte enervantă şi trebuie să ne mişcăm mult mai repede în eliminarea unor astfel de comportamente. Agricultorii pierd bani, deoarece procesatorii nu dispun de fonduri suficiente pentru a înfiinţa fabrici”, adaugă Ogbeh.

Guvernul din Nigeria încearcă să reducă cantitatea de alimente importate, pentru că acestea dăunează economiei locale. Utilizatorii reţelei sociale Twitter au reacţionat la ideea unei pizze livrate de la peste 6.000 de kilometric depărtare.

Comentarii: 0  
 
TAGURI