Maia Sandu s-a făcut de râs. Fostul ministru al Educației habar nu are când s-a încheiat cel de-al doilea război mondial
9 Mai 2019 17:05
Președinta PAS, Maia Sandu, care a fost anterior ministru al Educației, habar nu are când s-a încheiat cel de-al doilea război mondial. Sandu s-a făcut de râs în timpul acțiunii PAS și PPDA prilejuite Zilei Europei, notează Politics.MD cu referire la hotnews.md.

„La 9 mai 1945 se punea capăt celui mai sângeros război care a distrus milioane de vieți omenești, inclusiv pe pământul nostru”, a declarat Sandu. Gafa monumentală a liderului PAS a fost scoasă în evidență de către activistul Vadim Rotari, care s-a arătat uimit de ce niciun istoric din blocul condus de Sandu și Năstase nu a corectat-o. Cel de-al doilea război mondial s-a sfârșit pe 2 septembrie 1945, după capitularea Japoniei. Iar data la care face referință Sandu ține de capitularea trupelor Germaniei fasciste.  

„Atâția istorici în așa numitul Bloc radicalist AcuM că doar într-un minut au făcut atâtea greșeli grave. Denotă dispreț față de popor și istorie. Cei care nu își știu istoria, nu au viitor. RUȘINE!”, a scris Rotari într-o postare pe Facebook. 

Comentarii: 0  
 
TAGURI