Fiul lui Grigore Vieru, condamnă alianța PAS-PSRM, devenind una periculoasă și otrăvitoare
6 Iunie 2019 19:32
Călin Vieru, fiul poetului național Grigore Vieru, condamnă, într-o postare pe Facebook,  alianța PAS-PSRM. În opinia sa, PAS promovează agenda Moscovei în Republica Moldova, transmite democracy.md cu referire la hotnews.md.

«Consider că asocierea partidului PAS cu PSRM nu este doar otrăvitoare pentru evoluția democrației în Republica Moldova, Rusia însăși fiind un stat în care nu există standarde democratice, ci devine și periculoasă, știind fiind faptul că emisarul Kozak este cel care și-a asumat cu de la sine putere federalizarea Republicii Moldova», se conține în postarea lui Călin Vieru.

Fiul regretatului poet mai spune că Maia Sandu a terfelit identitatea națională și parcursul european al Republicii Moldova sub pretextul unui așa numit „interes național”.

«Mai mult decât atât, prin această asociere sunt terfelite identitatea națională și parcursul european al Republicii Moldova sub pretextul unui așa numit „interes național”. Locul nostru ca popor este în Uniunea Europeană, alături de frații noștri români», conchide Călin Vieru.

Comentarii: 0  
 
TAGURI