FOTO
FOTO//Jackie Chan a ajuns în România! Acesta a îmbrăcat ia românească
11 Septembrie 2014 17:50
2920 1 Drăgălina Garștea Democracy.MD
Actorul Jackie Chan, care va deschide Zilele Filmului Chinezesc la Bucureşti, a ajuns în România joi, în jurul orei 13.30, cu un avion care a aterizat pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa - Aurel Vlaicu, scrie wowbiz.ro
Avionul cu care a călătorit Jackie Chan a venit de la Beijing. Cu o zi înainte, a sosit la Bucureşti şi Ziyi Zhang - actriţa din filmul "Memoriile unei gheişe", potrivit Mediafax.
Actorii Jackie Chan şi Ziyi Zhang îşi lansează în România cele mai recente lungmetraje, "Zodiacul Chinezesc", respectiv "The Grandmaster".
Cele două staruri au venit la Bucureşti la invitaţia Administraţiei de Presă, Publicitate, Radio, Televiziune şi Cinematografie din China şi a Casei Româno-Chineze, pentru a participa la deschiderea evenimentului Zilele Filmului Chinezesc, care va avea loc la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City.
La conferinţa de presă susţinută de actori, Jackie Chan a declarat că este extrem de încantat de Romania şi promite că se va întoarce, în curand, pentru a o vizita.
Acesta a mai menţionat că a fost extrem de plăcut impresionat şi surprins, în aceeaşi măsură, când a văzut, la aeroport, imediat ce a coborat din avion, că a fost aşteptat de fani care îl salutau. "Sunt pentru prima oară în Romania, dar pot să spun că ştiu destul de multe lucruri despre ţara dumneavoastră. Am avut ocazia să o cunosc prin intermediul sportivilor români care au performanţe extraordinare", a spus starul.
Referitor la motivul exact pentru care se află în România, Jackie, îmbrăcat în ia traditională, a declarat: "Dacă vă place de mine, sper să vă placă şi filmul "Zodiacul chinezesc". Vreau să le mulţumesc fanilor mei şi să le spun că banii ce care ei i-au donat, implicându-se, astfel, în acţiunile mele de caritate au ajuns la destinaţie".
Şi pentru că de data aceasta vizita lui Jackie în Romania nu a durat decât 6 ore, acesta a promis în faţa presei: "Promit că mă voi întoarce şi că data viitoare am să merg să vizitez Transilvania. Iar dacă sunteţi curioşi să ştiţi dacă îmi place ia pe care o port, să ştiţi că da, îmi place la nebunie şi am să vă mărturisesc că mai mulţi prieteni din China m-au rugat să le aduc câte o ie", a declarat actorul.
Comentarii: 1  
siu 11 Septembrie 2014 20:46
0 (0)
:) fain
 
TAGURI