Guvernul se încurcă în declarații despre schimbările de la Aeroportul Chișinău
29 August 2019 14:20
Compania „NR Investments Ltd” anunță că a reușit să încheie tranzacția de cumpărare a cotei de 95% din „Avia Invest”, asta deși autoritățile au anunțat săptămâna trecută că acest lucru nu va fi posibil, pentru că a fost aplicat sechestru pe capitalul social al firmei ce administrează Aeroportul Internațional Chișinău, scrie Democracy.MD.

În același timp, un comunicat al Guvernului informează că Executivul a fost informat post-factum despre semnarea contractului de procurare. Totuși, în următorul abzaț ei au scris despre o comunicare personală dintre Maia Sandu și Vadim Brânzan cu reprezentantul „NR Investments Ltd”, pe care l-a informat și i-a „accentuat” despre problemele din contractul de concesiune.

„Prim-ministrul Maia Sandu și Ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brînzan, i-au comunicat reprezentantului companiei NR Investments Ltd. că contractul de concesiune este unul abuziv și are probleme serioase de legalitate, accentuând că acesta este în prezent examinat la procuratură” se arată în comunicat.

Astfel, comunicatul Guvernului scoat la iveală și confirmă că Maia Sandu și Vadim Brânzan au avut discuții directe cu reprezentantul „NR Investments Ltd”, însă au ținut totul în taină, or despre această întâlnire opinia publică nu a fost informată.

Comentarii: 0  
 
TAGURI