Sediul Primăriei Chișinău va fi restaurat
8 Octombrie 2019 10:30
Sediul Primăriei Chișinău va fi restaurat. Lucrările ar urma să înceapă în anul 2020. Propunerea a fost expusă de șeful Direcției construcții capitale, Alexandru Panfili, care a prezentat luni, 7 octombrie, proiectul Programului de investiții capitale pentru anul 2020.  

Potrivit lui Alexandru Panfili, lucrările vor începe de la acoperișul clădirii, iar pe parcursul desfășurării acestora o parte dintre angajați vor fi mutați în alte birouri. Funcționarul nu a precizat de câți bani este nevoie pentru inițierea lucrărilor de restaurare a clădirii Primăriei.

Printre lucrările incluse în program se numără proiectarea și instalarea rețelelor de canalizare și apeduct. Alexandru Panfili a spus că lucrările sunt necesare întrucât, în prezent, în municipiul Chișinău există 322 km de străzi care nu au fost conectate la rețeaua de canalizare. Reprezentanții Direcției construcții capitale mai propun ca în anul 2020 să fie alocate cel puțin 10-20 mln de lei pentru continuarea lucrărilor de restaurare a lacului Valea Morilor.

Comentarii: 0  
 
TAGURI