Teleneşti: Un microbuz cu 17 oameni la bord s-a răsturnat, 16 au ajuns la spital
9 Octombrie 2019 09:30
Şaptesprezece persoane au ajuns la spital, unele în stare gravă, după ce microbuzul cu care se deplasau s-a izibit frontal cu o maşină de teren. Accidentul a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 07:20, în apropiere de localitatea Cucioaia Nouă, din raionul Teleneşti.  

Solicitată telefonic, Mariana Beţivu, ofiţerul de presă al IGP, a declarat pentru Deschide.MD că impactul a avut loc între un microbuz de marca Mercedes şi o maşină de teren de marca Mercedes ML pe traseul M-5.

„Cele 17 persoane din se duceau la cules struguri, când microbuzul s-a tamponat frontal cu un Jeep, iar ulterior a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat. În consecinţă, pasagerii din Mercedes au fost răniţi, unii dintre ei sunt în stare gravă. La faţa locului au intervenit 3 ambulanţe, dar şi o autospecială a pompierilor”, ne-a spus Beţivu.

De altă parte, reprezentanţii IP Teleneşti, au comunicat că, în urma cercetărilor la faţa locului, vinovat de accident s-ar face şoferul maşinei de teren, un bărbat în vârstă de 63 de ani, scrie deschide.md.

„Şoferul Mercedesului ML nu s-a asigurat şi a efectuat o manevră de întoarcere într-un loc interzis, unde este prezent marcajul rutier linia îngustă continuă. când a fost tamponat lateral din partea dreaptă de către microbuzul care transporta persoane la muncă în raionul Străşeni”. ne-au spus reprezentanţii IP Teleneşti.

Comentarii: 0  
 
TAGURI