Profesoarele de la Colegiul de Ecologie discută cum să se răzbune pe elevi
10 Octombrie 2019 09:00
Profesoarele de la Colegiul de Ecologie, suspectat că au luat mită şi care se plângeau că mita primită de la elevi este prea mică, încă mai activează în cadrul sistemului educaţional. Despre acest lucru a anunţat ministrul Educaţiei, Liliana Nicolaescu-Onofrei.

Mai mult, profesoarele vizate în ancheta CNA discută despre modul în care se vor răzbuna pe elevi, scrie ministru. Acest subiect a fost discutat în cadrul unei şedinţe de lucru cu angajaţi din Ministerul Educaţiei, membrii Consiliului de administraţie şi membrii Comisiei de anchetă care examinează cazul.

„Dragi elevi ai Colegiului de Ecologie, considerăm ferm că instituţia de învăţământ trebuie să fie pentru dumneavoastră un mediu sigur, bazat pe corectitudine şi profesionalism. În continuare, vom monitoriza atent cazul descris pentru a ne asigura că vor fi aplicate sanţiuni proporţionale faptelor şi vom întreprinde acţiuni în vederea asigurării unui proces educaţional desfăşurat într-un climat emoţional favorabil.

Un mesaj pentru administraţia Colegiului de Ecologie: vă solicităm respectarea cu stricteţe a cadrului legal, a Codului de etică, precum şi întreprinderea de acţiuni corespunzătoare care se impun, în urma rezultatelor anchetei”, scrie ministrul pe pagina sa de Facebook.

Comentarii: 0  
 
TAGURI