Detalii despre accidentul de la Căușeni, soldat cu trei morți
17 Octombrie 2019 13:15
Cele două automobile implicate în accidentul produs în această dimineață la Căușeni, circulau cu viteză, iar unul dintre șoferi a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă. Ca urmare, a avut loc ciocnirea frontală, iar trei persoane și-au pierdut viața.

Solicitată de IPN, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Căușeni, Corina Repeșciuc, a declarat că automobilul de model Peugeot era condus de un tânăr de 32 de ani. După ce a pierdut controlul volanului în curbă, automobilul a ieșit pe contrasens ciocnindu-se cu un alt automobil, de model Opel, care venea din sens opus. A doua mașină era condusă de un tânăr de 19 ani. Ambii șoferi dețineau permise de conducere.

În accident și-au pierdut viața șoferul, de 32 de ani, precum și pasagera sa, în vârstă de 27 de ani, cu care erau în relații de rudenie. Și celălalt șofer, de 19 ani, a murit, iar tatăl lui, care era în calitate de pasager, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Trei tineri și-au pierdut viața în această dimineață, 17 octombrie, într-un accident rutier produs la intrarea în orașul Căușeni. Potrivit Poliției, cauza preliminară a producerii accidentului ar fi viteza în condiții de vizibilitate redusă, transmite IPN.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, accidentul s-a produs după ora 08.00, la intrarea în orașul Căușeni, dinspre satul Grigorievca, unde două automobile de model Peugeot și Opel Zamfira s-au tamponat frontal.

În accident și-au pierdut viața doi tineri, de 19 și 32 de ani, și o tânără de 27 de ani.

Comentarii: 0  
 
TAGURI