FOTO
FOTO//Plahotniuc prins cu mâţa-n sac. Adevărul despre vila din Franţa
23 Septembrie 2014 14:01
4896 2 Drăgălina Garștea Democracy.MD/RISE.md
RISE Moldova a făcut public, în exclusivitate, fotografii în care apare Vladimir Plahotniuc la vila sa din Sciez (Franța), pe care nu a declarat-o la CNI. 
RISE Moldova a făcut public, în exclusivitate, fotografii în care apare Vladimir Plahotniuc la vila sa din Sciez (Franța), pe care nu a declarat-o la CNI.
Plahotniuc a fost monitorizat în străinătate în timp ce deținea funcția de deputat în Parlamentul R. Moldova. Iar în fotografii îl vedem în timp ce îşi vizitează vila.

Amintim că săptămâna trecută, Vladimir Plahotniuc a ajuns din nou în vizorul CNI, după ce un deputat comunist a publicat fotografii cu vila de 3 milioane de EUR din sud-estul Franței, deținută de familia Plahotniuc încă din 2008. 

Galerie FOTO:
Comentarii: 2  
Mihai 23 Septembrie 2014 14:56
0 (0)
Fake, fake, fake... mai bine astept sa vad ce va spune Plahotniuc personal, decat sa aud toate prostiile pe care le spune presa noastra neprofesionista. de unde naiba sa stim noi ca aceasta casa i-ar apartine cu adevarat. da poate omul se afla in vacanta si a hotarit sa inchiereze o asa casa? eu cred ca acestea este un atac murdar la adresa celor din PDM. pur si simplu partidul acesta este puternic, este apreciat de lume, popular in ultimul timp, si multi se tem de el in alegeri, si iata ca lanseaza diferite atacuri.
Vasile 23 Septembrie 2014 15:27
0 (0)
Ehh voi jurnalistilor, va lasati mintiti de o poza care nicidecum nu confirma ca ar apartine aceasta vila lui Plahotniuc, oare nu realizati ca se incepe campania electorala si se incepe a orpera cu minciuni si veti raspunde pentru astfel de articole aberante si manipulatoare.
 
TAGURI