Trafic rutier va fi sista pentru mai mult de o lună, în centrul Chișinăului
8 Noiembrie 2019 16:15
În perioada 11 noiembrie 2019 – 20 decembrie 2019, va fi sistată circulația rutieră pe str. Bălănescu și str. Avram Iancu, în perimetrul str. Tighina – str. Ismail.

Măsura este luată în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apeduct din zona istorică a orașului de către S.A. „Apă - Canal Chișinău.

Astfel, circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează:

·        itinerarul rutei de microbuz nr. 117 se modifică de pe str. Ismail pe str. Alexandru cel Bun, str. Tighina și în continuare pe traseul stabilit;

·        itinerarul rutei de microbuz nr. 157 se modifică de pe bd. Dimitrie Cantemir pe str. Ismail, str. Alexandru cel Bun, str. Tighina și în continuare pe traseul stabilit;

·        itinerarele rutelor de microbuz nr. 166, nr. 171 și nr. 174 se modifică după cum urmează: de pe bd. Dimitrie Cantemir pe str. Ismail, str. Alexandru cel Bun și în continuare conform traseelor stabilite.

Conducătorii auto care traversează zona unde este anunțată suspendare de trafic rutier în perioada de referință, sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Comentarii: 0  
 
TAGURI