ALARMANT: În ultimele trei zile, 13 minori au fost dați dispăruți în Moldova!
28 Noiembrie 2019 14:15
Timp de trei zile, în perioada 25-28 noiembrie, 13 minori au abandonat domiciliul sau serviciul social de protecție. Opt dintre aceștia au fost depistați deja de polițiști, aflându-se la moment în afara oricărui pericol, în timp ce, în privința celorlalți, a fost orientat întreg efectivul subdiviziunilor teritoriale ale Inspectoratului General al Poliției în vederea stabilirii locului aflării acestora, fapt pentru care oamenii legii trag un semnal de alarmă.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, în fiecare caz înregistrat, polițiștii întreprind acţiuni operative, necesare și profesioniste pentru stabilirea locului aflării persoanelor dispărute.

„De aceea, NU ezitaţi să anunţaţi imediat Poliţia la telefonul 112 atunci când constataţi dispariţia copilului sau sesizați autoritatea tutelară locală (primarul, asistentul social), apelați Serviciul Telefonul copilului 116 111, serviciile care pot interveni și aplica măsurile de protecție față de copil!

Rolul Poliţiei este de a te ajuta să îţi găseşti copilul – de aceea nu uita să colaborezi întrucât orice informaţie este esenţială în procesul de căutare şi trebuie comunicată polițiștilor”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Comentarii: 0  
 
TAGURI