Zece apartamente din Chişinău vor deveni locuinţe sociale
29 Noiembrie 2019 12:10
Consiliul municipal Chişinău urmează să primească de la un agent economic zece apartamente cărora le va fi atribuit statut de locuinţă socială. În acest context, CMC a aprobat o hotărâre cu privire la constituirea Comisiei consultative pentru domeniul locuinţelor şi componenţa acesteia.  

Şeful adjunct al Direcţiei generale locativ-comunale şi amenajare, Ghenadie Dubiţa, a declarat că este vorba despre o decizie a CMC încă din anul 2014, care prevede darea în arendă a unui lot de teren în schimbul a zece apartamente din blocul care a fost edificat pe acel teren. Apartamentele, care vor deveni locuinţe sociale, sunt pe strada Carierei.

Comisia creată urmează să asigure recepţionarea celor zece locuinţe. Ghenadie Dubiţa a menţionat că, potrivit Legii cu privire la locuinţe, acestora urmează să le fie atribuit statutul de locuinţă socială. Ulterior, modalitatea de distribuire a acestor locuinţe va fi efectuată de o altă comisie specială care urmează să fie creată, scrie ipn.

Din componenţa Comisiei consultative pentru domeniul locuinţelor a CMC fac parte viceprimarul Victor Chironda, şeful DGLCA, Ion Burdiumov, reprezentanţii altor subdiviziuni, inclusiv patru consilieri municipali.

Comentarii: 0  
 
TAGURI