Locuitorii capitalei care nu vor păstra curățenia și vor arunca gunoaie pe jos vor fi sanctionați dur
8 Ianuarie 2020 17:05
Primarul capitalei, Ion Ceban, face un apel către toți chișinăuienii care se plimbă pe aleea panoramică de pe strada Maria Dragan din sectorul Ciocana, să mențină ordinea. În caz contrar, vor fi instalate camere de supraveghere, pentru a-i identifica și trage la răspundere pe cei care împrăștie gunoaie.

Indemnul primarului vine ce dupa mai multe sesizari despre dezordinea de pe aleea panoramică din str.Maria Dragan. În aceste zile de sărbatoare muncitorii au făcut curățenie.

„Am fost sesizați despre dezordinea de pe aleea panoramică din str.Maria Dragan. În aceste zile de sărbatoare muncitorii au făcut curățenie. Amintesc, acolo a fost amenajat un loc frumos unde cetățenii se pot odihni și admira orașul de la înălțime. Sunt amplasate bănci, teren de joacă și coșuri pentru gunoi.

Contez pe bunul simț a oamenilor de a păstra curățenia. Autoritățile crează condiții, dar noi toți trebuie să avem grijă de locurile unde locuim, mergem și ne odihnim” a scris primarul pe Facebook.

„În caz contrar vom fi nevoiți să aplicăm amenzi dure pentru cei ce fac dezordine și aruncă gunoaie pe jos, acolo fiind instalate și camere de supraveghere” a avertizat edilul.

Comentarii: 0  
 
TAGURI