Doi soți au fost depistați fără suflare într-un apartament din capitală
9 Ianuarie 2020 18:00
 Doi soți de 55 și 56 ani, locuitori ai Capitalei au fost depistați fără suflare într-un apartament din sectorul Râșcani a mun. Chișinău.

Inspectoratul sec. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a fost alertat prin intermediul serviciului unic 112, precum că într-un apartament au fost depistate două cadavre. La fața locului imediat s-au deplasat polițiștii Batalionului de patrulare și reacționare operativă, grupa operativă a inspectoratului și medicul legist, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În urma examinării cadavrelor de către medical legist, pe suprafața corpului bărbatului și femeii au fost depistate semne de moarte violentă și anume plăgi tăiate.

În urma măsurilor întreprinse de forțele de ordine a fost reținut proprietarul apartamentului în vârstă de 67 de ani, care în cadrul acțiunilor procesual penale și-a recunoscut vinovăția, totodată comunicând că era cunoscut cu victimele și i-a invitat în ospeție unde au consumat băuturi alcoolice.

Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile, conform legislației penale în vigoare el riscă închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenţie pe viaţă.

Comentarii: 0  
 
TAGURI