Întâlnire cu fast pentru Mihail Sava, medaliat cu bronz la Campionatul european de lupte
18 Februarie 2020 14:20
Polițistul de frontieră Mihail Sava a fost întâmpinat cu muzică de Fanfară pe Aeroportul Internațional Chișinău de către colegii polițiști de frontieră, luptători, rude și prieteni.

Mihail Sava recunoaște că nu a fost deloc ușor la competiția sportivă: „În primul rând vreau să mulțumesc familiei și colegilor pentru susținerea și încrederea acordată, ceea ce contează foarte mult atunci când te afli în afara țării. Mă bucur că am reușit această performanță pentru care îmi exprim recunoștința față de antrenorul meu. Mai am încă de muncit și o voi face cu mai multă dorință și motivație pentru munca pe care o fac. (...) Nu m-am așteptat să fiu întâmpinat atât de frumos, mulțumesc încă o dată tuturor”, a conchis Sava.

20 de luptători moldoveni au reprezentat Republica Moldova la Campionatul european de lupte, seniori, însă abnegația, ambiția și tenacitatea polițistului de frontieră Mihail Sava a făcut posibilă victoria și obținerea locului III, în limitele categoriei de greutate 70 de kg.

În lotul național au fost parte și polițistii de frontieră Victor Ciobanu și Anatolie Buruian, care au reușit în categoriile lor de greutate să se poziționeze printre primii zece luptători participanți.

Comentarii: 0  
 
TAGURI