În doar două zile, 1500 de persoane au aderat la Partidul ȘOR
26 Februarie 2020 11:17
Noi aderări la Partidul Politic „ȘOR”. Peste 1500 de cetățeni din opt raioane din diferite regiuni ale țării s-au alăturat Partidului Politic „ȘOR”. Evenimentele au avut loc în cadrul conferințelor Organizațiilor Teritoriale ale Partidului „ȘOR”. Acestea au avut loc la Ocnița, Dondușeni, Glodeni, Edineț, Taraclia, Râșcani, Fălești și Comrat.

„Am mulțumit oamenilor că au încredere în noi și au ales să facă parte anume din marea noastră familie”, a scris pe Facebook, Marina Tauber vicepreședintele Partidului „ȘOR” despre întâlnirea avută la Comrat, unde peste 200 de cetățeni au aderat la formațiunea politică.

„Știm cu ce probleme se confruntă oamenii și îi asigurăm că fiind uniți și consolidați, vom reuși să schimbăm viața cetățenilor în una mai bună”, a adăugat Tauber.

Participanții la conferințe au fost salutați și de către liderul partidului, Ilan Șor. El a dat asigurări că echipa sa va duce la bun sfârșit toate proiectele inițiate, așa cum a făcut la Orhei.

În cadrul conferințelor au fost discutate o serie de subiecte legate de activitatea formațiunii, dar și planurile și prioritățile pentru dezvoltarea localităților din raioane.

La Taraclia, de exemplu, primarului orașului a enumerat proiectele implementate și cele în curs de realizare după ce a fost ales edil, în toamna anului trecut. Acesta a menționat că a avut mereu sprijinul echipei Partidului „ȘOR”.

 „Sunt mândru că fac parte dintr-o echipă ce a contribuit mult la ceea ce avem deja realizat. Sunt convins că împreună cu Partidul Politic „ȘOR” vom face tot ce am promis oamenilor, astfel încât orașul Taraclia să nu fie doar un model pentru sudul țării, dar pentru toată Moldova”, a declarat Veaceslav Lupov, primar de Taraclia.

Partidul Politic „ȘOR” a fost constituit în septembrie 2016. În prezent, formațiunea politică numără peste 60.000 de membri.

Comentarii: 0  
 
TAGURI