Cetățenii ruși care se află în Moldova se întorc astăzi acasă
26 Martie 2020 14:00
Cetățenii ruși care se află în Moldova se întorc astăzi acasă cu o cursă charter, transmite democracy.md cu referire la sputnik.md.

O cursă charter preia astăzi cetățenii ruși care se află în Republica Moldova și vor să revină acasă. Despre asta a anunțat anterior și Autoritatea Aeronautică Civilă.

Zborul va fi operat de compania FlyOne. Avionul va decola de la Chișinăi și va ateriza pe Aeroportul Vnukovo de la Moscova.

Alte două curse charter Chișinău-Moscova vor fi operate mâine și poimâine de compania Air Moldova.

Autoritatea Aeronautică Civilă atenționează în context că ar putea crește numărul cazurilor de escrocherie, inclusiv prin intermediul rețelelor de socializare, care țintesc persoane ce intenționează să revină acasă.

Acestora ar putea să li se ofere date false despre efectuarea unei curse charter, percepând plata în avans pe conturi deținute în diferite sisteme electronice de plăți cum ar fi PayPal, WebMoney etc.

În acest sens, pentru a nu cădea prada schemelor de escrocherie, Autoritatea Aeronautică Civilă sugerează tuturor cetățenilor să fie precauți și să se informeze privind zborurile charter care sunt efectuate din surse oficiale.

Comentarii: 0  
 
TAGURI