Furt în valoare de circa 1.000.000 de lei
13 Octombrie 2014 12:52
1559 0 Inna Juminschi Democracy.MD
Un cetăţean al României a fost reţinut de oamenii legii moldoveni, fiind suspectat de furt în proporţii deosebit de mari dintr-o locuinţă din comuna Sângera.

Bărbatul, în vârstă de 24 de ani, este suspectat că a furat mai multe bunuri în valoare de circa 1 000 000 de lei.

Potrivit poliţiştilor, furtul a fost declarat la poliţie, după ce proprietarul casei a depistat urme de pătrundere în locuinţă a unei persoane necunoscute. Victima le-a spus oamenilor legii că individul i-ar fi sustras mai multe ceasuri de mână, bani, bijuterii din aur, monede de colecţie, telefoane mobile precum şi alte bunuri materiale.

Astfel, ofiţerii de investigaţii l-au reţinut pe principalul suspect, depistând asupra lui câteva obiecte furate din locuinţă. Acesta a recunoscut că a pătruns în casă prin forţarea uşii şi prin culegere de chei.

Conform informaţiilor acumulate de poliţie, individul ar fi prietenit cu fiica proprietarului, cunoscând despre existenţa lucrurilor de preţ din locuinţă. Suspectul a reuşit să vândă o parte din bunuri, iar monedele din aur şi câteva ceasuri de mână le-ar fi ascuns la Bucureşti.

Bănuitul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 12 ani de închisoare.

 

Comentarii: 0  
 
TAGURI