VIDEO! Oportunism politic de mare clasă! Maia Sandu și dubla ei măsură!
11 Octombrie 2020 13:35
Maia Sandu nu este ceea ce pare. Foarte mulți știu acest lucru și mai știu că madam este incapabilă să ducă ceva la bun sfârșit, că este un monument de răutate, orgoliu, egocentrism și oportunism politic.

Deși este prezentată oamenilor ca o "prințesă", salvatoare de neam și de țară, în spatele măștilor pe care le folosește cu multă îndemânare se ascunde un caracter mediocru, specific politicienilor de carieră. Nimic nou dacă-i analizăm cu obiectivitate geneza. Maia Sandu este doar creația birocratică a unui sistem corupt până în măduva oaselor, putrezit pe interior și fardat cu extrem de mult populism ieftin, de duzină.

Dubla măsură a Maiei Sandu, întotdeauna în favoarea ei, nu a poporului, trebuie cântărită cu mare atenție. Ea știe să se prefacă, să mimeze cu talent surprinderea, implicarea, dialogul, dar în spatele acestor forme de oportunism politic se află o desăvârșită lipsă de conținut și multă, patologic de multă dorință de parvenire politică.

Acest an va însemna decesul ei politic. Pentru că oamenii vor altfel de președinte. Nu mai vor un politruc școlit în laboratoarele guvernărilor trecute. Vor un om drept, fără vulnerabilități, vor un om care să facă nu doar să zâmbească frumos și să servească interese străine.

Maia Sandu este la fel ca toți cei care au inventat-o. Are dublă măsură, în politică dar și în viață. Este oportunistă și lipsită de caracter. Video de mai jos, păstrat de niște oameni de bine și scos acum pentru vizionare națională, demonstrează cu cine avem de a face.

Pregătiți-vă! Veți vedea curând un alt film în care la ședința de guvern în care s-a decis FURTUL MILIARDULUI, "fenomenul" Maia Sandu a tăcut ca un melc, dar a avut mare grijă să-și aranjeze părul. Voi chiar o vreți președinte? Priviți un pic și vorbim după!

Comentarii: 0  
 
TAGURI