PRO Moldova continuă să se scindeze? Al patrulea deputat și-a anunțat susținerea pentru candidatul Partidului Șor, Violeta Ivanov
15 Octombrie 2020 18:30
Tot mai mulți deputați de la partidul PRO Moldova, condus de Andrian Candu, își anunță susținerea pentru candidatul PP Șor, Violeta Ivanov. Astăzi, parlamentarul Sergiu Sârbu a publicat un mesaj prin care și-a expus opțiunea.

„Vorbind despre apelul fostei noastre colege, candidatului partidului Șor Violeta Ivanov, fără a prejudicia în niciun fel decizia partidului pe care, evident o voi respecta, totuși aș dori să mă expun exclusiv din nume propriu ca simplu cetățean.

- Cu regret nu avem candidatul nostru, exclus ilegal din cursă;

- Doar Violeta Ivanov a solicitat deschis susținere;

- Restul candidaților nu doar că nici nu cer susținere dar chiar se feresc de noi;

- Violeta Ivanov cu colegii au fost unicii care au sărit, solidari, în lupta cu SPP atunci când ziua amiaza mare a fost sechestrat un deputat din Parlament;

- O cunosc personal pe Violeta Ivanov mai bine de 11 ani, am făcut împreună lucruri bune și o respect ca un bun profesionist.

Ar mai fi și alte argumente dar cred că mă opresc aici”, a scris Sârbu.

Amintim că miercuri, alți trei deputați de la PRO Moldova au venit cu un mesaj similar. Este vorba despre Corneliu Padnevici, Grigore Repeșciuc și Gheorghe brașovschi.

Comentarii: 0  
 
TAGURI