FOTO // Igor Dodon a discutat cu localnicii din Ungheni: Un subiect foarte important pentru populație este ca instituțiile educaționale și medicale să-și continue activitatea
17 Octombrie 2020 14:20
Igor Dodon se află în vizită în raionul Ungheni, iar prima localitate în care a mers este satul Pîrlița.

În incinta unei întreprinderi mari agricole, Igor Dodon a avut o întrevedere cu locuitorii satului, cu primarii localităților din apropiere, inclusiv din orașul Cornești, și colectivul complexului agricol.

"Ca și în alte localități, oamenii sunt interesați de problemele cotidiene: plata și indexarea pensiilor, reabilitarea drumurilor, activitatea școlilor, protecția socială, locuri stabile de muncă pentru tineret.

Un subiect foarte important pentru populație este ca instituțiile educaționale și medicale să-și continue activitatea în fiecare localitate. Cu părere de rău, într-o anumită perioadă de timp, din cauza „eforturilor” unor foști reprezentanți ai guvernării, multe dintre aceste instituții au fost închise.

Sarcina mea este să nu admit așa ceva. Dimpotrivă: fără o funcționare normală a infrastructurii sociale raionale și rurale, nici nu poate fi vorba despre renașterea regiunilor - unul dintre punctele cheie al programului nostru de dezvoltare pe termen lung" , a declarat Igor Dodon.

 

Comentarii: 0  
 
TAGURI