Platon, despre casa lui Igor Grosu de 11 mii euro: Adică 50 de euro pentru un metru pătrat? Minte în cel mai obraznic mod
17 Iunie 2021 10:35
 Igor Grosu minte în cel mai obraznic mod, atunci când declară că deține o casă în Chișinău, care ar costa doar 11 mii de euro. Declarația îi aparține omului de afaceri Veaceslav Platon și a fost făcută la postul de televiziune Ren Moldova. "Igor Grosu, primul în lista PAS, în declarația sa a indicat o casă de 121 m.p. care costă 11 mii de euro, adică, 50 de euro pentru un metru pătrat. Este o minciună! Un teren în mun. Chișinău costă de la 5 mii de euro. Este o minciună. Interesant, dacă presa independentă, care investighează actele de corupție, va realiza un reportaj la acest subiect. Eu așa reportaj încă nu am văzut", a declarat Platon.

"Igor Grosu, primul în lista PAS, în declarația sa a indicat o casă de 121 m.p. care costă 11 mii de euro, adică, 50 de euro pentru un metru pătrat. Este o minciună! Un teren în mun. Chișinău costă de la 5 mii de euro. Este o minciună. Interesant, dacă presa independentă, care investighează actele de corupție, va realiza un reportaj la acest subiect. Eu așa reportaj încă nu am văzut", a declarat Platon.

Comentarii: 0  
 
TAGURI